0 212 538 78 09 - 10 / 0 542 412 80 80

Sosyal Medyada Biz}

İnternet Kontrolü

İnternet Kontrolü

 

İnternet Kontrolü. Konforunuzu ve verimliliğinizi en düşük enerji tüketimiyle sağlayın

Klimanıza akıllı telefonlar, tablet, bilgisayar ve akıllı masaüstü telefon ile internet üzerinden kumanda edin. Sanki evde ya da ofisteymişsiniz gibi aynı fonkisyonları sunar: Açma/kapama, mod işlemi, sıcaklık ayarlama, oda sıcaklığı vb.nin yanı sıra, düşük enerji tüketimiyle en yüksek verimliliği ve konforu elde etmek için İnternet Kontrolü tarafından sağlanan yeni, gelişmiş işlevselliği deneyin. Aquarea ve domestic havadan havaya ısı pompaları için mevcut fonksiyonlar gösterilmiştir.

 

 


İnternet Kontrolü nedir? İnternet Kontrolü, internet aracılığı ile basit bir Android veya iOS akıllı telefon, tablet veya PC kullanarak klima veya ısı pompası için kullanıcı dostu uzaktan kumanda sağlayan yeni nesil bir sistemdir. Basit Kurulum. İnternet Kontrol cihazını verilen kabloyla klimaya veya ısı pompasına ve sonra WIFI Erişim noktasına bağlamanız yeterlidir.* İşlevsellikler lisansa bağlıdır. Yukarıda belirtilen bilgiler değiştirilebilir veya güncellenebilir.

 

 

 

 

İnternet Kontrolü. Kurulumu kolay. Maksimum kazanç. İnternet Kontrolünün “Buluttaki eviniz” sloganı ile altı çizilmiştir, bu ise cihazı kullanmak için herhangi bir iletişim veya bilgisayar becerisi gerektirmeksizin, her kullanıcı için basit ve kolay bir çözüm düşünüldüğü anlamına gelmektedir. Sunucu yok. Adaptör yok. Kablo yok. Sadece iç klima ünitesine bağlanacak ve yakınına yerleştirilecek küçük bir kutuya ve akıllı telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza ihtiyacınız var. Mevcut WiFi bağlantınız siz evdeyken dinlenmez. Uygulamayı akıllı telefonunuz, tabletiniz ve bilgisayarınızdan başlatın ve konforda yeni bir deneyimin keyfini çıkarın. Evde olmadığınızda da sadece uygulamayı başlatmanız yeterlidir, böylece evinizdeki klimayı bulutların üzerinden yönetebilirsiniz. Akıllı telefonunuzun veya bilgisayarınızın ekranındaki sezgisel ve kullanıcı dostu uygulama, klimanızı aynı evdeki uzaktan kumandanız gibi yönetmenizi sağlar. İnternet Kontrolü Apple’ın AppStore ve Android’in PlayStore’undan indirilebilir. Panasonic’ten KX-UT670 Akıllı Masaüstü Telefon (dahil değildir).

 

 

 

Aquarea Vaka Çalışması. Domestic Vaka Çalışması. Ticari Vaka Çalışması. VRF Vaka Çalışması.
Panasonic müşterisi Helen, “Gidemediğim hafta sonlarında dağ evimi ısıtmaktan çok sıkılmıştım. Bu anlamsız ve sinir bozucu bir masraftı. Ama şimdi İnternet Kontrolü ile, haftalık programlamanın zorluğunu geride bıraktım. Gideceğim zaman Panasonic Aquarea ısıtma sistemimi açmam yetiyor. Gitmeyeceksem de, tasarruf ettiğim parayla sinemaya veya tiyatroya gidiyorum.” James, mimar, “Bir mimar olarak, evimle gurur duyuyorum. Maalesef hayatım beş kıtada havaalanları etrafında dönüp duruyor. Bu nedenle, ne zaman evde birkaç gün bile olsa zaman geçirme keyfini yaşayacak olsam, Panasonic Multi Split Sistemimi o anda neredeysem tabletimden programlıyorum, böylece sistemi bana sağladığı konforu eve adım attığım andan itibaren yaşayabiliyorum.” Mağaza sahibi Alice, “Mağazamda maksimum konfor ve en yüksek düzeyde tasarruf istiyorum. Ve bunları mümkün olan en kolay ve doğal şekilde elde ediyorum. Daima yanımda taşıdığım akıllı telefonumdan mağazamın sıcaklığını ve ayrıca ideal sıcaklıkları kontrol edebiliyorum. Üstelik yıl sonunda elektrikten küçük bir servet tasarruf ediyorum.”

 

 

Paul, işadamı, “İşim giderek büyüyor, ama hala kontrolün bende olduğunu hissetmek istiyorum. Bu yüzden, yapabildiğim tüm düzenlemeleri, işlemleri ve banka işlemlerini cep telefonumdan yapıyorum. IntesisHome ve Panasonic sayesinde banka işlemlerinden, siparişleri işleme almaya ve şirketin farklı tesislerindeki sıcaklığı kontrol etmeye kadar her şeyi cep telefonumdan yapabiliyorum.”

 

26 Temmuz 2017
İnternet Kontrolü için yorumlar kapalı
415 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN